Peplum kurung murah online dating

Nak letak mahal2 sangat pun, kte ni baru nak mula, customer pun tak ada lagi.

Harga pun bukan la main letak jer, ikut market price la.

Dan akhirnya dorg pun beli jugak siap tempah sekali.

Kat sini dpt lah 3 pasang untuk my mum & utk my sis yg kat rumah jugak.

Klu pergi Bandung tak singgah Pasar Baru adalah tidak sah.

peplum kurung murah online dating-88

tp end up dia wat kain duyung....la,tapi part ujung kain x flowy mana pon...kecewa ai, huhuhu..agak sengkat dan x kemas.

Sebab bisnes tudung ni if uols nak tau margin sangatlah kecik/rendah sebab yerla, tudung pun ready made. Takkan la harga standard orang jual RM10 kau nak jual RM25??

Lepas beli kat kau sekali dia jumpa tempat orang lain jual murah ya amat.

Selain dr survey Lyn kat web, dpt jugak bantuan dr dorang. Biasalah org menolong, tak byk skit pun mesti ada ganjarannya.

Lyn & my niece terpaksa berhimpit2 dgn bag kat belakang tuh.

Leave a Reply

  1. sugar mummies dating sites in ghana 29-Apr-2016 09:47

    Online dating is very common these days and more and more people are using the Internet to find their soulmate or just to make new friends.

  2. Hot live sex chat finland com 17-Sep-2016 02:25

    Me kalakihan din ang mga suso ng asawa ko na tayung-tayo pa sa kabila ng pagkakaroon ng dalawang anak. Di mo iisiping sa likod ng maamong mukha ay kayang gumawa ng kalokohan.

  3. arkansas ar profile dating ernie 61 17-Sep-2016 15:59

  4. mbam error updating 21-Nov-2016 07:30

    Omega was created as an alternative to the series' direct sequel Saint Seiya: Next Dimension due to lack of material to adapt.